-->

Службите за издавање лични карти ќе работат денес и во недела

Министерството за внатрешни работи информира дека Управните служби задолжени за издавање на лични карти ќе работат денеска и в недела со цел граѓаните непречено да можат да го остварат нивното гласачко право за вториот изборен круг.

Управните служби денеска ќе работат во периодот од 08 до 19 часот на прием на барања за лични карти за граѓаните, како и на издавање на личните карти, додека утре од 08 до 19 часот само ќе се издаваат готовите лични карти.

 

Copyright © 2009 selotejp.com