-->

Глушец, глушец!

Со малку труд, вештина за препарирање и современа технологија, може да направите неверојатен и оригинален компјутерски маус, кој неодоливо потсеќа на вистинско глувче.

За изработка на овој интересен детал за вашата работна површина, ќе ви бидат потребни мал преносен глушец и веќе препарирано глувче. Не заборавајте да проверите дали се совпаѓаат големините на глувчињата пред да се фрлите на работа :)

За да не ја објаснуваме целата процедура чекор по чекор, доколку сте доволно луди да го сторите ова, деталното упатство за модификацијата може да го пронајдете тука.

 

Copyright © 2009 selotejp.com