-->

Екстремно возење со велосипед

Дени Макаскил е љубител на урбаните акробации со велосипед, па тој на YouTube поставил видео со неговите акробатски финти, и тој не може да поверува дека за само десетина дена видеото ќе биде прегледано повеќе од 3 милиони пати.

 

Copyright © 2009 selotejp.com