-->

Индискиот Чак Норис

Боливудскиот супер-стар Ражини Кант (кој патем личи на полуден Мишо Ковач) најверојатно и не вежба на "Тотал џим" толку редовно како Чак, но нека не ве залажува физичката подготвеност - ова е еден лош момак со кого сигурно не би сакале да си имате работа.

 

Copyright © 2009 selotejp.com