-->

Firefox 3.5 beta

Mozilla ја најави официјалната бета верзија на Firefox 3.5 која конечно е достапна за преземање. Оваа верзија на прелистувачот на Mozilla донесува подобри перформанси, надградена Private Browsing функција и уште некои подобрувања во самиот прелистувач.

Па така, корисниците на Firefox сега ќе можат да уживаат во анонимното сурфање, што највеќе ќе ги израдува корисниците кои често сурфаат на порнографски страници и не сакаат да бидат откриени во тоа.

 

Copyright © 2009 selotejp.com