-->

Пијан дедо, наместо да дува, тој си го надигна ’шишето’

И кога полицијата го запрела овој дедо да дува, тој збунет што треба да прави, си го надигнал ’шишето’, а полицајците си поиграле мајтап со него.

 

Copyright © 2009 selotejp.com