-->

Женски фајт клуб

Сте го гледале некогаш "Fight Club" на Дејвид Финчер? Епа, тука се доловени истите фајтерски моменти од оригиналниот филм, но со девојките од "Suicide Girls". Галерија со 60 фотографии.


 

Copyright © 2009 selotejp.com