-->

Како да нокаутираш судија, а да не те казнат? :)

Погледнете го најинтересниот момент од последното коло од елитната руска лига, каде при еден обид за дијагонален пас, фудбалерот на Амкар го седна на газе главниот судија. А тој па, кај смета во играта - уште се лути :)

 

Copyright © 2009 selotejp.com