-->

Трка со канцелариски столчиња

Германците се веќе добро познати по своите чудни натпреварувања. Погледнете ги фотографиите од последниот национален шампионат во тркање со (модифицирани) канцелариски столчиња. Ако помага во намалување на стресот, зошто да не? :)

 

Copyright © 2009 selotejp.com