-->

Апќиха!

Ве интересира ли како во забавено движење се пренесува мегапопуларниот (толку е популарен, што дури ни се кења кога треба да пишуваме за него) свински грип? Во период на пандемиска параноја, погледнете ја оваа духовита кампања за превенција од ширење на грип.

*Камерата која има способност за снимање со илјада фрејмови во секунда бележи фасцинантни снимки на луѓе кои распрскуваат. Замислете што ќе се случи кога порно индустријата ќе дознае за ова.

 

Copyright © 2009 selotejp.com