-->

Лауда и Баричело имаат билет за Вирџин Атлантик

Сопственикот на компанијата Вирџин, Ричард Бренсон, откри дека Ники Лауда посетува тренинг за астронаут со идеја да го вози шатлот со кој ќе се превезуваат патници во вселената, што е отелотворување на идејата која неговата фирма ја нуди како хедонистичко задоволство од највисок туристички ранг.

Меѓу патниците ќе биде и Рубенс Баричело, актуелниот возач на Браун Мерцедес.

- Рубенс купи билет за вселената, а Ники тренира да биде астронаут,- откри Бренсон во Бахреин.

 

Copyright © 2009 selotejp.com