-->

Бик трча низ супермаркет

Избеган бик од саем за стока влета во супермаркет во Ирска. Видеото во кое луѓето во паника бегаат пред опасното животно стана хит на ЈуТуб. За среќа, никој не е повреден.

Малото ирско градче Белинроуб се најде во центарот на вниманието кога бик влета во супермаркет, а снимката од безбедносната камера се најде на ЈуТуб.

Сопствениците на супермаркетот на шега изјавија: "Кој може да се пожали дека немаме најсвежо говедско"? :)

 

Copyright © 2009 selotejp.com