-->

Бритни остана без екстензија на сцената

Прамен од косата на славната пејачка остана на фотелјата во моментот кога танчерот ја зема во раце и ја крена со него. Со болна гримаса Бритни го продолжи концертот како ништо да не се случило.Ситните инциденти се и понатаму составен дел од comeback турнејата на Бритни Спирс. Откако таа во Торонто одби да настапи поради тоа што осети мирис на марихуана, во Оукланд за малку да остане без коса.

За среќа, во прашање беше само една, најмногу две екстензии, кои останаа заглавени во фотелјата, додека Бритни со танчарот се креваше во воздух.

 

Copyright © 2009 selotejp.com