-->

Смешната страна на фудбалот

Како во животот, така и во фудбалот постојат ситуации кои подоцна ни се урнебесно смешни, иако на прв момент не делуваат така. Бизарни голови, удари, одлуки, несмасност...Сето тоа е фудбал. Погледнете го видеото. 

Copyright © 2009 selotejp.com