-->

Шангај мотор шоу

Сите чуда на кинеската автомобилска индустрија. Фотографии од најголемиот автомобилски саем во Кина, кој се одржува во Шангај од 20 до 28 април. Да не ви изгледаат познати од некаде моделиве? :)

 

Copyright © 2009 selotejp.com