-->

Господар на куглањето

Во нормални случаи речиси невозможно е да се погодат двете крајни кегли во една лента. А што велите за четири кегли распоредени во три ленги?

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

 

Copyright © 2009 selotejp.com