-->

Ова момче може да погоди се’!

Ова видео не е за Џордан, Коби или Леброн, ова е момче кое може да погоди се што сака. Како ова му успева не е баш најјасно, но дефинитивно вреди да се погледнат кошовите постигнати од голема далечина.Анонимен рече...

Уау! Каква вештина! Вчудоневиден сум!

 

Copyright © 2009 selotejp.com