-->

Мурињо назаинтересиран за прекрасни девојки

Без разлика дали сте маж или жена, Жозе Мурињо тешко дека ќе го импресионирате. Ова го сфатиле четири атрактивни танчарки во италијанското шоу Chiambretti, кои безуспешно се обидувале да го импресионираат додека тој мртов ладен цело време гледал во празно. Нема сомнеж, Португалецот очигледно го интересира само фудбал. Можеби и баш затоа тој е толку успешен и трофеен тренер.



 

Copyright © 2009 selotejp.com