-->

Издаден Microsoft Office 2007 SP2

Microsoft уште минатата година најави дека работи на вториот пакет закрпи за нивниот Office 2007 и дека ќе биде готов пред втората половина на 2009. Речено - сторено.

Па така, вториот Service Pack веќе може да се симне, а целиот апдејт е тежок околу 300 МВ. Оваа надоградба ги содржи сите закрпи за сигурносните пропусти и поправки од издавањето на Office 2007 до февруари годинава.

Корисниците на Office уште сега можат да отидат на страниците на Microsoft и да го симнат вториот пакет закрпи.

 

Copyright © 2009 selotejp.com