-->

Nutec WristFone

Компанијата Neutrano го пушти во продажба Nutec WristFone - хибрид на рачен часовник и мобилен телефон. Во поглед на техничките спецификации, гаџетот поддржува GSM мрежа, има слот за SD мемориска картичка, камера со резолуција од 1.3 мегапиксели, мп3 плеер, диктафон, ФМ радио, дисплеј на допир и Bluetooth.

Nutec WristFone ќе се појави најпрво на пазарот во Кина, а сеуште нема информации за цената.

 

Copyright © 2009 selotejp.com