-->

Windows 7 верзијата достапна веќе од 5 мај?

Windows 7, спасителот на Microsoft, ќе биде достапен во RC верзија на 5 мај, спрема службената страна на Microsoft. Секако тоа може да биде само грешка.

Очигледно RC би требало да биде достапна уште во овој момент на MSDN и TechNet, но не се прикажува на Windows Connect, па можно е ова да биде само еден вид на составувач на зборови. Но, се чини дека 5 мај е право време за RC (пред конечната бета верзија) да го види правото светло, кој се надеваме дека ке биди достапен во комерцијална верзија некаде на средината во летото. Секако прво почнете со резерва, но само по едно зно, или ќе биде премногу солена и непријатна.

 

Copyright © 2009 selotejp.com