-->

Во Колумбија запленети 2 тона кокаин

Колумбуиската полиција заплени два тона кокаин на имот во северозападната провинција Антиокија.

Конфискуваната дрога на наркопазарот чини 50 милиони долари. Дрогата била наменета за неколку држави во Јужна Аерика.

Колумбија е земја која произведува најмногу кокаин во светот и меѓу првите производители на хероин.

 

Copyright © 2009 selotejp.com