-->

Погледнете фаул за суспензија од 5 натпревари

Брутален фаул пред сам крај на неделниот натпревар во холандската лига. Groningen Gibril Sankoh со толкава жестина стартуваше на ногата на Willem Leonard Velos па судијата во истиот момент му покажа црвен картон, а подоцна дополнително од Холандскиот фудбалски сојуз доби и забрана за играње на уште пет натпревари. 

Copyright © 2009 selotejp.com