-->

После три години брак на суд дознал дека се оженил со травестит


Лажна кинеска невеста поминала три години во брак со сопруг кој не знаел дека се оженил со маж. Тој вистината ја чул на суд во Zhechuan.

Лесноумниот сопруг Fu Shito од Zhechuan се оженил со травеститот Wei Jinhu (44). После една расправија со сопругот Wei заминала од дома. Таа била уапсена од полиција која ја претресла, па за време на претресот, тие утврдиле дека таа всушност е травестит. Сопругот се шокирал кога ја чул вистината на суд.

“Не можам да поверувам во тоа што го слушнав. Но ние некогаш немавме секс, така што и не можев да знам. Јас само сакав некој да се грижи за мене.“ - изјавил очајниот Fu.

Судијата ја пуштил Wei на слобода, и рекол дека полицијата требала само да ја ишиша како машко, а не да ја уапси.

 

Copyright © 2009 selotejp.com