-->

Шверцувал егзотични птици прицврстени за чорапите


Шверцер на егзотични птици го издале пердувите кои виселе од неговите ногавици. Тој имај птичји измет по себе. Цариниците го претресле и нашле 14 птици.

Американските цариници на аеродромот во Лос Анџелес уловиле шверцер со 14 живи птици во вреќички на чорапите. Сони Донг (46) имал пердуви и птичји измет на чорапите кои се наѕирале под панталоните. Со детален преглед цариниците нашле 14 птици прицврстени на парчиња ткаенина за чорапите. Донг и неговиот партнер Дук Ли (34) и двајцата од Калифорнија, се обиделе да шверцуваат егзотични птици од Виетнам во САД, од кои некои спаѓаат во заштитени видови. Донг признал дека платил 50 долари за птица а планирал да ги продаде за 300 до 400 долари за птица.


 

Copyright © 2009 selotejp.com