-->

Мајкл Џексон свети во мракот!

На генералната проба за концертот на Мајкл Џексон во Лондон, австралиските танчерки Маја и Ненди Мек Клин останале шокирани кога се изгаснале светлата на бината. Зошто?

Сестрите близначки, танчарките Маја и Ненди Мек Клин, велат дека се запознале со кралот на поп музиката Мајкл Џексон за време на аудицијата за неговиот концерт во лондонската арена.

Австралиските убавици, кои во 2007 настапуваа и за Принц, велат дека биде возбудени од нивната средба со Џексон. Но, нивната возбуда набрзо била заменета со огромно чудење, па дури и доза на страв.

Имено, кога се изгаснале светлата во арената, Џексон почнал да свети во мракот. Неговиот тен бил толку многу блед, што делувал застрашувачки светло - дури и во мракот.

"Во публиката беше навистина мрачно, но неговата кожа дефинитивно светеше во мракот" - изјави Маја, една од близначките кои со својата убавина и танчерски способности успеа да се истакне и да влезе во потесниот избор меѓу вкупно 400-те пријавени танчерки.

 

Copyright © 2009 selotejp.com