-->

Вистинско скијање на суво

Летото веќе е на праг, а тоа едноставно придонесува вашите скијачки способности „зарѓаат“. Доколку сакате да останете во форма, единствено што ви останува е да скијате на суво. Ако се одлучите за вакво нешто, тогаш добро ќе ви дојде SkyTec Interactive машината на Ski Trainer.

SkyTec Interactive работи на сличен принцип како и Nordic Track машината со таа разлика што ви овозможува да се навалувате од една на друга страна, симулирајќи скијање.

Интересно е што машината исто така може да симулира нерамнини на патот, со што ќе ви даде чувство на вистински спуст. Дизајнерите велат дека машината со своите симулации едноставно ве подучува како би требало да ги држите нозете на различни делови на теренот.Доколку не знаете да скијате или пак се уште не сте толку вешти, тогаш SkyTec Interactive од вас би можел да направи вистински олимпиец.

 

Copyright © 2009 selotejp.com