-->

Сексот продава се!

Сексот продава се! Сведоци сме на тоа во колку реклами некоја секси девојка прави заводливи потези, и на крајот со подзината вилица и не знаеме која била пораката на убавицата, но рекламата дефинитивно нема да ја заборавиме. Еве уште еден пример за тоа што една секси девојка со големи гради има да покаже за ламинати. Иако на оваа реклама станува збор за врвен ламината, тешко е дека некој би забележал дека во преден план не се големите гради на преубавата девојка клекната во провокативна поза.
 

Copyright © 2009 selotejp.com