-->

Течна скулптура

Со еден збор - прекрасно! Ако поседувате плетечки способности и имате доволно долго црево на располагање (и уште подолго време и нерви), ова би можела да биде совршената декорација за вашата соба.

 

Copyright © 2009 selotejp.com