-->

Ријана со нов изглед

21 – годишната Ријана после долго време се појавила пред седмата сила како celebrity личност. Пејачката долго време не се појавуваше сама меѓу луѓе заради несреќата која и се случи на крајот на оваа година, кога поранешното момче Крис Браун брутално ја претепа во неговиот автомобил.Напуштајќи го својот хотел во Њујорк младата пејачка вчера конечно се појави во јавност и веднаш ја разбранува фантазијата на фотографите со креативниот избор на гардероба. Иако признала дека се уште не се чувствува потполно сигурно во јавност, мора да се признае дека појавувањето го одработи во стил на најголема светска ѕвезда.

“Сега се појавив меѓу луѓе и колку и тоа да ви делува, се уште не се чувствувам сигурна или спремна за настапи.“- изјавила пејачката.
 

Copyright © 2009 selotejp.com