-->

Фреида Пинто заштитно лице на L'Oreal

Ѕвездата на филмот "Сламдог милионер" стана заштитно лице на L'Oreal и покрај претходните тврдења дека веќе потпишала договор со износ од шест цифри со конкурентската куќа Estee Lauder.

Ѕвездата на филмот "Сламдог милионер" стана заштитно лице на L'Oreal и покрај претходните тврдења дека веќе потпишала договор со износ од шест цифри со конкурентската куќа Estee Lauder.

 

Copyright © 2009 selotejp.com