-->

Star Trek vs Star Wars


Мислам дека овој факт е веќе разрешен, но ова кул видео повторно го докажува истото. Покажува што ќе се случи ако Enterprise стигне до окупацијата на Сан Франциско од страна на Evil Galactic Empire.

Знам дека експлозијата на крајот ја руши целата работа, но во тоа е и поентата.


 

Copyright © 2009 selotejp.com