-->

Супер силно 4 годишно дете

Запознајте го Џулиано, 4 годишно дете, кое што се фрла, крева тегови и се тепа. Неверојатно е да се погледне што се може да направи.

Жалосно е тоа што неговото тело трпи големи промени, бидејќи многу тренира за негова возраст, и веројатно тоа ќе се одрази кога ќе порасне.[ 29-06-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com