-->

Мачка фаќа лилјак во воздух

Лилјак лета околу собата во куќата, а мачката покажува на што е способна. Штета за идиотот кој што го снимал ова, како да не можел да ја исправи камерата. 

Copyright © 2009 selotejp.com