-->

Седница на собраниската комисија за финансирање и буџет

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Комисија за финансирање и буџет.

На дневниот ред на седницата се Годишниот извештај на Народната банка на Република Македонија за 2008 година, Извештајот на НБРМ за управувањето и ракувањето со девизните резерви во 2008 година и Извештајот на НБРМ за банкарскиот систем и банкарската супервизија во Република Македонија во 2008 година.

 

Copyright © 2009 selotejp.com