-->

Братот на Миа Фароу пронајден мртов

Патрик Фароу, братот на актерката Миа Фароу е пронајден мртов во својата уметничка галерија во Вермонт, објави полицијата, додавајќи дека причината за неговата смрт е сомнителна.

Уметникот Патрик Фароу (66) е пронајден мртов откако полицијата примила телефонски повик од галеријата Фароу.

Обдукцијата треба да ги утврди причините за смртта на Патрик Фароу.

Галеријата Фароу продавала накит и уметнички предмети, а ја воделе Патрик Фароу и неговата сопруга Сузан Фароу.

 

Copyright © 2009 selotejp.com