-->

Ријана има порно двојничка

Исечокот од порно видеото со Ријана ги бомбардираше сите медиуми, но, всушност се работи за навистина добро смислена измама, т.е успешен маркетиншки трик.

На дотичното видео кое трае 13 секунди девојката која ужива во сексуален однос навистина изгледа како да е Ријана. Цело време на екранот е покажано известување дека порничот во целост ќе биде прикажан на 22 јули на My Space станата на Koko Fresh Killa. Но, всушност станува збор за промовирање на музички албум на еден доста досетлив музичар. На тој датум дотичниот млад музичар нема да се стави компромитирачки материјал за пејачката, туку на таа страна ќе го стави својот нов албум.
Начинот на кој се сетил целиот свет да го привлече на својата страна и да се промовира навистина заслужува честитки. Всушност, тој може веднаш да најде работа како маркетинг експерт.

А што е со порното? После мало истражување се наметнува заклучокот дека девојката на проното има уметничко име Ријана, но не станува збор за музичката ѕвезда, туку за порно актерка со вистинско име Lavish Styles, која навистина личи на актерката. Но кога ќе се споредат градите веднаш може да се забележи порно актерката има многу поголеми гради од пејачката.

 

Copyright © 2009 selotejp.com