-->

Обама убил мува давајќи интервју

Американскиот претседател Барак Обама давајќи интервју за американската телевизија “СНБЦ“, од страна на мува бил принуден да прекине на кратко со својот говор.

Обама бил во можност да ја убие мувата и го направил тоа за да после продолжи со интервјуто од каде бил прекинат.

 

Copyright © 2009 selotejp.com