-->

Во медиумите се појави секс снимката на Ријана

После голите фотографии на Ријана, на интернет се појави и видео снимка која наводно ја покажува славната пејачка во ’жешка секс акција’, а тоа е само најава на подолгата верзија која ќе би прикажана на 22 јуни?!

Ова дефинитивно не е година на Ријана. Освен што ја претепа поранешното момче, нејзината интима никако да остане само нејзина.

Прво се појавија фотографии кои се снимени откако Крис ја претепал, а потоа стигнаа и нејзините голи фотографии, а сега дојде на ред и секс видеото кое веќе долго време се очекуваше во медиумите.

Навистина медиумите, па и оние најжолтите не се осудуваат да утврдат дека голата херојка во ова видео е навистина Ријана, туку се прашуваат дали станува збор за девојка која навистина многу личи на неа. Но дали навистина збор за Ријана, откријте и вие самите, погледнете го видеото.

 

Copyright © 2009 selotejp.com