-->

Куче кое оди на две нозе

Приказната за кучето кое и покрај тоа што ги нема двете предни нозе успеа да научи да оди како човек е неверојатна. Феит е посебно кученце кое покажува како се исплати да се има верба. 

Copyright © 2009 selotejp.com