-->

Најбрзиот Rolls Royce на светот

Тјунерите почнаа да тјунираат се. Така некое студио Joe’s Street Rod Shop успеале да го направат „најбрзиот“ Rolls Royce на светот.

Првенствено автомобилот бил вообичаен Rolls-Royce Silver Shadow модел од 1970 година, а сега неговата моќ е пазете, 1350 КЅ. Внатре во најбрзиот Rolls-Royce ќе најдете фасцинантна кожа, 4 телевизори а под самата хауба 9.3-литарски V8 мотор. Познавачите оцениле дека за составувањето на ова чудо биле потребни околу 318.000 илјади долари.

 

Copyright © 2009 selotejp.com