-->

Неверојатен уличен тапанар

Навистина добар уличен тапанар со обични корпи и стар метал. Ако мислите дека овој тип е сиромав, размислете пак, тој направи 20 долари за само половина час, тоа е 40 долари од час.

Направи го тоа 4 часа во денот и имаш 160 долари, 4 пати во неделата и имаш 640 долари, а тоа 2560 долари за еден месец! И тоа е за 16 часа работна недела, кул.

Сподели                                                                                                                 [ 27-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com