-->

Полски турист се "олесна" пред кипот на кралицата Сиси

Триесетгодишен Полјак добро ќе го памети своето пијанство кое го примора да се олесни пред кипот на австриската кралица Елизабета, позната како Сиси, за што градската полиција во Трст му одредила казна од 500 евра.


Бидејќи премногу испи, 30 годишен Полјак се помокри пред кипот наспроти железничката станица во Трст, објавила полицијата во градот кој до Првата светска војна беше во состав на Австроунгарската Монархија


Сподели                                                                                                                 [ 20-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com