-->

Мачка се врти околу вентилатор

Мачката сака да види што ќе се случи ако скокне на вентилатор кој се врти со голема брзина. А што ќе се случи погледнете од видеото.
Сподели                                                                                                                 [ 20-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com