-->

Многу лош пад со пого стап

Пого стапот е играчка направена за несреќи, а тоа е точно што ќе погледнете од видеото. Станете сведок на ова смешно но болно бизарно видео.
Сподели                                                                                                                 [ 21-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com