-->

Анорексични Анџелина, Џенифер, Тајра и Скарлет

Photoshop во прави раце знае да прави чуда, а дека е тоа вистина покажале посетителите на веб страната Worth1000.com, кои таму ги изложиле своите дела кои со помош ...

... на малку фантазија и многу photoshop вештини илустрираа како би изгледале познатите селебрити кога би биле анорексични.

Сподели                                                                                                                 [ 04-07-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com