-->

Досега најдобар предлог за брак

Магичен момент се случи на Main Street, САД каде еден млад човек ја запросува неговата девојка на една летна вечер во Дизниленд. Не можи да речи не на ова.

Сподели                                                                                                                [ 04-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com