-->

Уште една забранета реклама за Спрајт

Неодамна беше објавена реклама на Спрајт која за кратко време беше и забранета, а новиот начин на правење на реклами на Спрајт продолжува а сега ни го донесоа ова.Сподели                                                                                                                 [ 27-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com