-->

Нова реклама за Durex

Durex кондомите имаат нова реклама. Имаат и нов слоган: Ако го видиш Durex, ќе се почувствуваш како да имаш секс.
Сподели                                                                                                                 [ 27-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com