-->

Бизарно фото куќиште за iPhone

Фабриката Factron претстави куќиште за iPhone кое тој убав уред ќе го претвори во, па, нешто не толку убаво, но ќе му даде можност за квалитетно фотографирање со променливи објективи.

Променливи објективи на iPhone? Самите проценете колку има тоа смисла, но луѓето од Factron се потрудиле понудувајќи макро, леќа од риба, и широкоаголен објектив. Иако мали, објективите изгледаат прилично озбилно, што можете да видите од самата слика.

Секако, за да можи да ги користите ќе мора вашиот iPhone да го ставите во Фактроновото куќиште кое во еден дел не потсеќа на steampunk естетика, а другиот на старите компактни фотоапарати од седумдесетите, а третиот на табакера. Но правите фото-ентузијасти ќе жртвуваат малку визуелна убавина поради квалитетните фотографии.


Сподели [ 07-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com